Kävin läpi kovalevyn kansioita ja vastaan tuli julkaisemattomaksi jäänyt sarjakuva, joka oli tehty italialaista sarjakuvalehteä varten. Dialogi lähetettiin aikoinaan käännettäväksi italiaksi, mutta sen jälkeen huhuiluihin ei tullut enää vastauksia. Sarjakuva oli tarkoitettu eräänlaiseksi postikortiksi viime vuoden Napolin reissulta.

I was going through the folders in my hard drives and found this short comic that was originally drawn for an Italian comics journal but was never published. I remember sending the dialogue for translation and after that, despite many attempts to maintain contact I never heard of them again. Our exhibition was in Napoli Comicon in Naples last year, the comic was supposed to be a post card of sort. 

sivut_web.jpg


Ei siinä mitään! On oikeastaan hauskaa katsoa tätä mykkää sarjakuvaa kun on jo itse unohtanut, mikä tarinan pointti oli, siis muu kuin keskustelu röökaavan apinan kanssa Helsingin sarjakuvafestivaaleilla.

Festivaalit ovat ihan nurkan takana ja allekirjoittanut on myös mukana. Perjantaina kello 15:00 minua haastatellaan päälavalla ja näyttelyäni Pitakebab ranskalaisilla voi käydä katsomassa Galleria Keitaassa Fleminginkatu 7:ssä, jos vain aikaa on: https://www.facebook.com/events/854958641255480/

And it's fine really! It's actually kind of fun to look at this silent comic now that I have mostly forgotten the story in it, besides talking with a smoking monkey in Helsinki Comics Festival.

The said festival is right behind the corner again and yours truly is also going to be there. On Friday 28th at 3 PM I will be interviewed on the main stage and my exhibition Pita Kebab with Chips is still on in Galleria Keidas in Fleminginkatu 7. Go check it out if you have the time: https://www.facebook.com/events/854958641255480/


Nähdään hei festareilla!

See you in the festival!